BANANA BREAD CU CACAO
- 230 G DE FĂINĂ
- 2 LINGURI DE CACAO
- 2 BANANE MARI
- 2 OUĂ
- 150 G DE ZAHĂR
- 125 G DE IAURT SIMPLU
- 70 ML DE ULEI DE FLOAREA SOARELUI
- 14 G DE PRAF DE COPT
- 2 G DE SARE
- 100 DE GRAME DE CIOCOLATĂ
- 20 G FULGI DE AVENA
- 10 G DE MIEZ DE NUCĂ
MOD DE PREPARARE
ZDROBIȚI BANANALE ÎNTR-UN CASTRON MARE PÂNĂ CÂND OBȚINEȚI O PASTĂ OMOGENĂ ȘI ADĂUGAȚI UN PIC DE SUC DE LĂMÂIE CA SĂ NU SE ÎNNEGREASCĂ.
ADĂUGAȚI OUĂLE, IAURTUL ȘI ULEIUL AMESTECÂND CU O LINGURĂ DE LEMN SAU CU MIXERUL.
ÎN ALT CASTRON ADĂUGAȚI FĂINA, PRAFUL DE COPT , ZAHĂRUL ȘI AMESTECAȚI BINE.
UNIȚI ACESTE INGREDIENTE CU COMPOZIȚIA LICHIDĂ DE OUĂ IAURT ȘI ULEI AMESTECÂND CU MIXERUL PÂNĂ CE SE OBȚINE O COMPOZIȚIE OMOGENĂ.
ÎMPĂRȚIȚI ALUATUL ÎN DOUĂ PĂRȚI. ÎN UNA DIN ELE ADĂUGAȚI CACAUA CERNUTĂ ȘI AMESTECAȚI BINE.
UNGEȚI O TAVĂ DE CHEC DE 25 CM CU UNT.
ADĂUGAȚI ÎN STRATURI CELE DOUĂ COMPOZIȚII DE ALUAT .CU CIOCOLATA TĂIATĂ BUCĂȚI .
BĂGAȚI LACUPTOR TAVA LA 180 DE GRADE PENTRU 50 DE MINUTE
Comentarii
Trimiteți un comentariu