PIZZA MARGHERITA INTEGRALĂ
INGREDIENTE:
- 250 G FĂINĂ INTEGRALĂ
- 250 G FĂINĂ ALBĂ
- SARE
- BULION
- MOZZARELLA SAU CAȘCAVAL
- BUSUIOC
- 1 LINGURĂ DE ULEI
- 150 ML DE APĂ
- 40 G DROJDIE
MOD DE PREPARARE
- AMESTECAȚI APA CU DROJDIA, ULEIUL ȘI CU SAREA.
- ADĂUGAȚI FĂINA ÎN COMPOZIȚIA DE APĂ CU DROJDIE ȘI FRĂMÂNTAȚI 10 MIN.
- PUNEȚI ALUATUL ÎNTR-UN RECIPIENT ȘI LĂSAȚI-L LA DOPSIT PENTRU 2-3 ORE.
- ÎNTINDEȚI ALUATUL CU DEGETELE ÎNTR-O TAVĂ UNSĂ CU ULEI , ADĂUGAȚI BULIONUL ȘI BĂGAȚI LA CUPTOR LA 180 DE GRADE.
- CÂND VEDEȚI CĂ PIZZA SE RUMENEȘTE PUNEȚI MOZZARELLA SAU CAȘCAVALUL DUPĂ GUST. MAI LĂSAȚI 5 MIN ÎN CUPTOR PÂNĂ SE TOPEȘTE MOZZARELLA. POFTĂ BUNĂ!
Comentarii
Trimiteți un comentariu