PIZZA MARGHERITA INTEGRALĂ

INGREDIENTE:
  • 250 G FĂINĂ INTEGRALĂ
  • 250 G FĂINĂ ALBĂ
  • SARE 
  • BULION 
  • MOZZARELLA SAU CAȘCAVAL
  • BUSUIOC
  • 1 LINGURĂ DE ULEI
  • 150 ML DE APĂ
  • 40 G DROJDIE
MOD DE PREPARARE
  1.  AMESTECAȚI APA CU DROJDIA, ULEIUL  ȘI CU SAREA.
  2. ADĂUGAȚI FĂINA ÎN COMPOZIȚIA DE APĂ CU DROJDIE ȘI FRĂMÂNTAȚI 10 MIN.
  3. PUNEȚI ALUATUL ÎNTR-UN RECIPIENT ȘI LĂSAȚI-L LA DOPSIT PENTRU 2-3 ORE.
  4. ÎNTINDEȚI ALUATUL CU DEGETELE ÎNTR-O TAVĂ UNSĂ CU ULEI , ADĂUGAȚI BULIONUL ȘI BĂGAȚI LA CUPTOR LA 180 DE GRADE.
  5. CÂND VEDEȚI CĂ PIZZA  SE RUMENEȘTE PUNEȚI  MOZZARELLA  SAU CAȘCAVALUL  DUPĂ GUST.  MAI LĂSAȚI 5 MIN  ÎN CUPTOR PÂNĂ SE TOPEȘTE MOZZARELLA. POFTĂ BUNĂ! 

Comentarii

Postări populare