SOS RAGU
UNUL DINTRE SOSURILE CARACTERISTICE BUCĂTĂRIEI ITALIENE ESTE RAGU BOLOGNESE. ACESTA SE FOLOSEȘTE PENTRU CONDIREA PASTELOR .
INGREDIENTE:
- 500 G CARNE DE VITĂ TOCATĂ
- 250 G BULION
- 50 G CEAPĂ
- 3 L DE APĂ
- SARE
- 250 G CARNE DE PORC TOCATĂ
- 50 G DE ȚELINĂ
- 50 G DE MORCOV
- 2 LINGURI DE ULEI
- PIPER
- UN CĂȚEL DE USTUROI
- 1 PAHAR DE VIN ALB DE MASĂ
MOD DE PREPARARE
- PENTRU A PREGĂTI ACEASTĂ REȚETĂ ÎNCEPEȚI PRIN A TOCA FIN MORCOVUL ,CEAPA ,ȚELINA ȘI USTUROIUL..
- VĂRSAȚI ULEIUL ÎNTR-O CRATIȚĂ, ADĂUGAȚI LEGUMELE TĂIATE MĂRUNT ȘI LĂSAȚI 10 MINUTE LA FOC MODERAT.
- ADĂUGAȚI CARNEA DE VITĂ ȘI CEA DE PORC ȘI LĂSAȚI ALTE 10 MIN PÂNĂ CÂND CARNEA A PIERDUT TOATĂ APA.
- ADĂUGAȚI VINUL ȘI LĂSAȚI SĂ SE EVAPOREZE.
- DUPĂ CE VINUL SA EVAPORAT ADĂUGAȚI BULIONUL , 2 L DE APĂ ȘI LĂSAȚI LA FOC MODERAT PENTRU 2 ORE .
- DUPĂ 2 ORE MAI ADĂUGAȚI UN LITRU DE APĂ ȘI LĂSAȚI-L LA FOC MODERAT ÎNCĂ O ORĂ. LA SFÂRȘIT ADĂUGAȚI SAREA ȘI PIPERUL .
POFTĂ BUNĂ!
Comentarii
Trimiteți un comentariu