SOS RAGU



UNUL DINTRE SOSURILE CARACTERISTICE BUCĂTĂRIEI ITALIENE ESTE RAGU BOLOGNESE. ACESTA SE FOLOSEȘTE PENTRU CONDIREA PASTELOR .


INGREDIENTE: 
  • 500 G CARNE DE  VITĂ TOCATĂ
  • 250 G BULION
  • 50 G CEAPĂ
  • 3 L DE APĂ
  •  SARE
  • 250 G CARNE DE PORC TOCATĂ
  • 50 G DE ȚELINĂ
  • 50  G DE MORCOV
  •  2 LINGURI DE ULEI 
  • PIPER
  • UN CĂȚEL DE USTUROI
  • 1 PAHAR DE VIN ALB DE MASĂ

MOD DE PREPARARE
  1. PENTRU A PREGĂTI ACEASTĂ REȚETĂ ÎNCEPEȚI PRIN A TOCA  FIN MORCOVUL ,CEAPA ,ȚELINA ȘI USTUROIUL..
  2. VĂRSAȚI ULEIUL ÎNTR-O CRATIȚĂ, ADĂUGAȚI LEGUMELE TĂIATE MĂRUNT ȘI LĂSAȚI 10 MINUTE LA FOC MODERAT.
  3. ADĂUGAȚI CARNEA DE VITĂ ȘI CEA DE PORC ȘI LĂSAȚI ALTE 10 MIN PÂNĂ CÂND CARNEA A PIERDUT TOATĂ APA.
  4. ADĂUGAȚI VINUL ȘI LĂSAȚI SĂ SE EVAPOREZE.
  5. DUPĂ CE VINUL SA EVAPORAT ADĂUGAȚI BULIONUL ,  2 L DE APĂ  ȘI LĂSAȚI LA FOC MODERAT PENTRU 2 ORE .
  6. DUPĂ 2 ORE MAI ADĂUGAȚI UN LITRU DE APĂ ȘI LĂSAȚI-L LA FOC MODERAT ÎNCĂ O ORĂ. LA SFÂRȘIT ADĂUGAȚI SAREA ȘI PIPERUL .
POFTĂ BUNĂ!

Comentarii

Postări populare