SPAGHETTI CU FRUCTE DE MARE

 


INGREDIENTE PENTRU 4 PERSOANE:
  • 350 G DE SPAGHETTI
  • 200 G DE SCOICI
  • 300 G DE MIDII
  • 200 G DE CREVEȚI
  • 200 G DE ROȘII CHERRY
  • UN CĂȚEL DE USTUROI
  • O MÂNĂ DE PĂTRUNJEL
  • ULEI DE MĂSLINE
  • SARE PIPER
MOD DE PREPARARE:
PENTRU A PREGĂTI ACEASTĂ REȚETĂ PRIMUL LUCRU DE FĂCUT ESTE SĂ PUNEM  SCOICILE  ȘI MIDIILE ÎN APĂ PENTRU CÂTEVA ORE. 
SPĂLAȚI BINE SCOICILE ȘI  ELIMINAȚI INTESTINUL CREVEȚILOR.
ÎNTR-O TIGAIE  ÎNCINGENTI ULEIUL ÎN CARE ADĂUGAȚI USTUROIUL ȘI ROȘIILE TĂIATE. LĂSAȚI-LE CÂTEVA MINUTE LA FOC MODERAT.
ADĂUGAȚI SCOICILE ȘI MIDIILE  DUPĂ CARE ACOPERIȚI  CU UN CAPAC , AȘTEPTAȚI SĂ SE DESCHIDĂ DUPĂ CARE ADĂUGAȚI CREVEȚII ȘI LĂSAȚI PE FOC UN MINUT.
FIERBEȚI  PASTELE IN APĂ  SĂRATĂ  ÎN FUNCȚIE DE INDICAȚIILE DE PE PACHET.
CÂND PASTELE AU FIERT ADĂUGAȚI-LE ÎN TIGAIE  CU O MÂNĂ DE PĂTRUNJEL  TĂIAT MĂRUNT . LĂSAȚI PASTELE  ÎNCĂ UN MINUT  PE FOC PÂNĂ PRINDE TOTUL GUST. POFTĂ BUNĂ!


Comentarii

Postări populare