SPAGHETTI CU FRUCTE DE MARE
INGREDIENTE PENTRU 4 PERSOANE:
- 350 G DE SPAGHETTI
- 200 G DE SCOICI
- 300 G DE MIDII
- 200 G DE CREVEȚI
- 200 G DE ROȘII CHERRY
- UN CĂȚEL DE USTUROI
- O MÂNĂ DE PĂTRUNJEL
- ULEI DE MĂSLINE
- SARE PIPER
MOD DE PREPARARE:
PENTRU A PREGĂTI ACEASTĂ REȚETĂ PRIMUL LUCRU DE FĂCUT ESTE SĂ PUNEM SCOICILE ȘI MIDIILE ÎN APĂ PENTRU CÂTEVA ORE.
SPĂLAȚI BINE SCOICILE ȘI ELIMINAȚI INTESTINUL CREVEȚILOR.
ÎNTR-O TIGAIE ÎNCINGENTI ULEIUL ÎN CARE ADĂUGAȚI USTUROIUL ȘI ROȘIILE TĂIATE. LĂSAȚI-LE CÂTEVA MINUTE LA FOC MODERAT.
ADĂUGAȚI SCOICILE ȘI MIDIILE DUPĂ CARE ACOPERIȚI CU UN CAPAC , AȘTEPTAȚI SĂ SE DESCHIDĂ DUPĂ CARE ADĂUGAȚI CREVEȚII ȘI LĂSAȚI PE FOC UN MINUT.
FIERBEȚI PASTELE IN APĂ SĂRATĂ ÎN FUNCȚIE DE INDICAȚIILE DE PE PACHET.
CÂND PASTELE AU FIERT ADĂUGAȚI-LE ÎN TIGAIE CU O MÂNĂ DE PĂTRUNJEL TĂIAT MĂRUNT . LĂSAȚI PASTELE ÎNCĂ UN MINUT PE FOC PÂNĂ PRINDE TOTUL GUST. POFTĂ BUNĂ!
Comentarii
Trimiteți un comentariu